Budapest XIV. kerület, Herminamező
Eladó lakás
Ár
48 500 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
8.610 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
8,70%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 17163
XIV.Herminamezőn eladó parkra néző, emeleti, 62 m2-es, 2 szobás lakás
Méretek
Méret
62
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XIV. kerület
Városrész
Herminamező
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
2
Fűtés típusa
Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa
Fényviszonyok
Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Állapot
átlagos állapotú, karbantartott
Szerkezet
tégla
Leírás
XIV.Herminamezőn, a Laky Adolf utcában eladó egy pince+földszint+3 emelet tagolású, tégla falszerkezetű, 1950-es években épült, lift nélküli, jó lakóközösségű, szép állapotú társasház 3.emeletén(zárószint) levő 62 m2-es, két különnyíló szobás, étkező konyhás, kamrás villágos lakás. A szobák ablakai a házak közötti kertre néznek. A fűtés ellátást gázkonvektor, melegvíz ellátást villanybojler biztosítja. A lakás átlagos, lakható állapotú, azonnal birtokba vehető. Közlekedés: 3,69 villamos, 5 jelű busz,valalmint az 1-es metró is a közelben elérhető. Hétvégén is hívhat!