Budapest XIV. kerület, Herminamező
Eladó lakás
Ár
46 500 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
8.610 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
8,70%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 17161
XIV.Tisza István tér közelében eladó felújított 2 szobás, kertre néző lakás zárt udvari gépkocsi beállási lehetőséggel
Méretek
Méret
51
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest XIV. kerület
Városrész
Herminamező
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
2
Fűtés típusa
Konyha stílusa
Ablakok
Nyílászárók típusa
Fényviszonyok
Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Építés éve
1950
Állapot
felújított
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Szerkezet
tégla
Leírás
XIV.Tisza István tér közelében eladó egy földzint+3 emelet tagolású, jó állapotú,rendezett lakóközösségű társasház földszintjén(valóságban magasföldszintnek felel meg) egy 51 m2-es, 2 szobás, 2,5 éve felújított lakás. A szobák külön nyílnak, ablakai a társasház oldal és hátsókertjére néznek. Padlóburkolatok kerámialap és laminált parketta.Nyílászárók műanyag szerkezetűek hőszigetelő üvegezéssel, redőnnyel ellátottak. Fűtés ellátást konvektor, melegvíz ellátást villanybojler biztosítja. A klíma kiállása elő van már készítve. A felújítás során a kamrából wc lett kialakítva, így jelenleg két wc található a lakásban. Jelenleg rendelőként funkcionál az ingatltan, de irodának, és lakásnak is kiváló. Irodának és rendelőnek kiváló elhelyezkedése,és jól megközelíthetősége miatt is kiváló. A lakáshoz tartozik egy zárt udvari gépkocsi beálló és egy saját,zárt pince is. Társasház:a lépcsőházat 2 éve újították fel, a kapukat is cserélték. Közlekedés: 7,110,8E,112,133E megállója 2 percre van. Hétvégén is hívhat!