Budapest VII. kerület, Erzsébetváros
Eladó lakás
Ár
89 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
8.610 Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
8,70%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 16893
VII.Erzsébetvárosvan eladó 106 m2-es, 3 szobás tágas polgári lakás
Méretek
Méret
106
Belmagasság
360 cm
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest VII. kerület
Városrész
Erzsébetváros
Egyéb adatok
Bútorozott
Nem
Alapvető adatok
Szobák
3
Fűtés típusa
Konyha stílusa
Ablakok

utcára

Nyílászárók típusa

fa

Kilátás
utcai (lakás)
Fényviszonyok
Kert
Terasz
Felszereltség
További adatok
Építés éve
1900
Állapot
átlagos állapotú, karbantartott
Épület általános állapota
közepes állapotú
Szerkezet
tégla
Lépcsőház típusa
körfolyosó
Ingatlan stílusa
Polgári
Leírás
VII.Erzsébetvárosban,az Izabella utcának a Dob utca és a Király utca közötti részén eladó egy rendezett lakóközösségű,liftes társasházban levő, tulajdoni lapon földszinti, de a valóságban magasföldszinti, 106 m2-es 3 szobás ,utcai nézetű tágas polgári lakás. A fűtés és melegvíz ellátást cirkó biztosítja, hőleadók radiátorok. A lakás 1993-ban volt teljes körűen felújítva. Padlóburkolatok parketta és kerámialap. Kiválóan alkalmas kiadásra is.  Közlekedés: 1-es metró Vörösmarty utcai megállója 5 perc sétányira van, 73 és 76-os trolik megállója szinten a közelben. Hétvégén is hívhat!