Budapest VII. kerület, Belső Erzsébetváros
Eladó lakás
Ár
93 000 000 Ft
Havi törlesztő részlet 1 millió Ft-ra vetítve:
7.390 Ft Ft
Önerő:
25%
Futamidő:
240 hónap
THM:
6.57%
A hitelkalkuláció csak tájékoztató jellegű, nem veszi figyelembe a 32/2014. (IX. 10.) MNB rendeletben foglalt jövedelemarányos törlesztőrészlet számítást. Felhívjuk figyelmét, hogy hosszabb futamidő választása esetén a hitel teljes díja, így a teljes fizetendő összeg is növekszik!

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján került kiszámításra. A hitel teljes díja a kamaton felül magában foglalja az összes díjat, jutalékot, költséget és adót. A hitelkalkuláció nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Azonosító: 16045
VII.Belső Erzsébetvárosban eladó emeleti, utcai nézetű,erkélyes tágas polgári lakás liftes házban!
Méretek
Méret
107
Terasz mérete
2
Cím
Vármegye
Budapest
Város
Budapest VII. kerület
Városrész
Belső Erzsébetváros
Alapvető adatok
Szobák
3
Félszobák száma
1
Fűtés típusa

házközponti fűtés

Konyha stílusa

szeparált

Ablakok
Nyílászárók típusa
Tájolás
DK
Kilátás
utcai (lakás)
Zajosság
Kis forgalmú útra/utcára néz
Fényviszonyok
Kert
Terasz

erkély

Felszereltség
További adatok
Elérhető kedvezmények
Építés éve
1890
Állapot
felújítandó
Épület általános állapota
jó állapotú
Homlokzat állapota
jó állapotú
Lépcsőház állapota
jó állapotú
Környék
Keresett környék
Szerkezet
tégla
Leírás
VII.Belső Erzsébetvárosban, a Wesselényi utcában eladó egy földszint+5 emelet tágolású , liftes , jó állapotú társasház 4.emeletén levő 107 m2-es, 3+1 félszoba+hallos felújításra szoruló, de magában nagy lehetőségeket rejtő, akár két lakássá is alakítható tágas, világos polgári lakás. A szobák utca felé néznek. Padlóburkolatok parketta és kerámia lap. Nyílászárók fa szerkezetűek. Fűtés ellátást központi kazán, melegvíz ellátást gázkazán biztosítja, hőleadók radiátorok. A rezsi kedvező, mert a közös költség, mely 37.450 Ft, tartalmazza a fűtés és vízdíjat is. Kiváló infrastruktúra!